שבעה חודשים חלפו מאז נמצא פאבל בורנקו בתא בידוד בבית המעצר קישון ללא רוח חיים - אבל איש לא ממש התעניין בנסיבות. לפאבל אין משפחה בישראל, אין חברים שיצעקו בשמו. אלמלא אדם אחד תיק חקירת המוות היה נסגר ונשכח.
תוך זמן קצר מאוד הסוהרים וקצין המודיעין איתרו את הצועק ושלחו אותו מיד לבידוד. "הם כבלו לו הידיים והרגליים, בעטו בו ונתנו לו אגרופים", נזכר ביראני . "הוא צעק מכאב - עד שקולו נדם". אך הסדקים בגרסת ההתאבדות של בורנקו לא נעצרו כאן.
גרסאות סותרות
עכשיו, בעקבות המידע החדש, החליטו בית משפט השלום בקריות לפתוח מחדש את חקירת המוות ולבדוק האם העציר באמת התאבד.
משירות בתי הסוהר נמסר בתגובה: "אנו מכבדים את החלטת בית משפט השלום בקריות לחדש את חקירת סיבת המוות של העציר פאבל בורנקו. אנחנו מקווים כי בסיום חקירה יסודית ומעמיקה תיחשף האמת".







חדשות









= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














