N12
פרסומת

רצח את חברתו בגלל ריב על סיגריות

ויטלי מיכלוב נאשם בכך שרצח את בת זוגו לפני כחודש בדירתם המשותפת בפתח תקווה. לאחר שדקר אותה, הוא עטף אותה והניח ליד גופתה פרחים ופתק. כתב האישום שהוגש נגדו היום חושף כי הסיבה לרצח הייתה בסך הכל ריב טפשי על הרגלי העישון של הנרצחת

פורסם:
הקישור הועתק
הנרצחת על רקע זירת הרצח
הנרצחת על רקע זירת הרצח | צילום: חדשות 2

כתב אישום חמור הוגש היום נגד ויטלי מיכלוב בן ה-41, בגין הרצח של בת זוגו אולגה סורינוב בפתח תקווה לפני כחודש. מתוך כתב האישום עולה כי הסיבה לרצח היה ריב בין בני הזוג - על הרגלי העישון של סורינוב. אחרי שרצח את זוגתו, עטף מיכלוב את גופתה בשקית זבל, קנה לה פרחים והניח לידה פתק שעליו נכתב "אני אוהב אותך חזק מאוד!!!".

החל מחודש אפריל 2011 היו מיכלוב וסורינוב בני זוג, וכחודש לאחר מכן, עברו להתגורר ביחד בדירה ברחוב רמב"ם בפתח תקווה. בכתב האישום מצוין כי מערכת היחסים בין השניים הייתה סוערת ולוותה בריבים תכופים.

בין היתר, נהגו השניים לריב על הרגלי העישון של סורינוב. בתאריך 29 באוגוסט פרץ ריב בין השניים, במהלכו השליך הנאשם את קופסת הסיגריות של המנוחה. למחרת, בעת ששהו השניים לבד בדירה, התעמתה סורינוב עם מיכלוב על כך שהשליך לה את הסיגריות וייתכן שאף ביקשה ממנו לסיים את מערכת היחסים.

במהלך הריב, לקח הנאשם סכין ארוכה מהמטבח והדף את זוגתו למיטה בחדר השינה. מיכלוב ריתק את סורינוב למיטה ודקר אותה יותר מעשר פעמים, לשון כתב האישום. הדקירות גרמו לפציעות שהובילו למותה של סורינוב.

לפי כתב האישום, מיד לאחר מכן שטף מיכלוב את ידיו ואת הסכין מדם ועטף את זוגתו, שזה עתה רצח, בכלי מיטה ושקיות זבל. לאחר מכן קנה הנאשם פרחים, חזר לדירה והניח אותם ליד סורינוב, ביחד עם פתק ועליו נכתב ברוסית "אני אוהב אותך חזק מאוד!!!".

למרות שמיכלוב התקשר למוקד 100 לדווח על הרצח, רק שבוע לאחר מכן נתגלתה גופתה של סורינוב על ידי המשטרה. בעקבות התחקיר המשטרתי שבוצע בפרשה, הושעו מתפקידיהם קצין והשוטרות במוקד שטיפלו בתלונה.