כתב אישום הוגש היום נגד נהג ההסעות איוון אולוס בן 39 מנתניה וסייעת גן הילדים אולגה זבירוב בגין גרימת מותה ברשלנות של הילדה טלי דשקוב בת ה-3. דשקוב הושארה בתוך רכב ההסעות הלוהט בחודש אוגוסט במשך שש שעות, לקתה במכת חום קטלנית ומתה.
"קשה לי עם כל זה"
"כואב לי מאוד, לא פחות מהאמא, כי אני מכירה אותה. קשה לי עם כל זה" - כך אמרה בדמעות אולגה זבירוב, הסייעת שמואשמת כי רשלנותה הובילה למותה בחודש אוגוסט של הפעוטה טלי דשקוב בת ה-3.
"באותו בוקר אריקה הגננת לא היתה בגן, והגענו לגן עם 13 או 14 ילדים", משחזרת זבירוב את הטרגדיה בה הושארה טלי דשקוב בת ה-3 במשך שש שעות ברכב ההסעות הלוהט. "קיבלתי הוראה מאיוון, הבוס שלי, מהר לרדת מהאוטו ולעלות לגן. היינו אני ועוד סייעת אחת על כמעט 50 ילדים".
זבירוב טוענת כי בשלב זה החלה את עבודתה בגן הילדים, ואת מלאכת הפיזור המשיך הנהג. "איוון הביא את הילדים וירד עוד פעם לקחת תיקים וגם תיק שלי. אף פעם לא הייתי מורידה את הילדים מהאוטו, הייתי רק נמצאת באוטו בזמן נסיעה". שלוש שעות אחרי ששבה לביתה, נקראה זבירוב בחזרה לגן וגילתה את גודל האסון.
עו"ד רבקה חזן-כהן, פרקליטתה של זבירוב, אמרה אז: "אנחנו סומכים על רשויות אכיפת החוק שיעשו את עבודתן כהלכה ושיעשו אותה גם באומץ ויתמודדו עם העובדות האמיתיות חרף הטרגיות של המקרה הזה". עורכת הדין הוסיפה כי "יחד עם זאת, אנחנו חושבים שהמקרה הזה מעלה את השאלות של מי עשה מה וגם את השאלות הכלליות יותר והנוקבות יותר מי מפקח על כל הנושא של ההסעות".
רוצים לקבל עדכונים נוספים? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















