N12
פרסומת

נכנסה לאמבטיה וגילתה פורץ מתקלח

המשטרה עצרה היום עובד זר מאריתריאה, שפרץ לדירה של צעירה בדרום ת"א לאחר שהשאירה את הדלת פתוחה. אלא שבמקום לחפש כסף ותכשיטים, החשוד רצה משהו אחר לגמרי: סבון ומים חמים

פורסם:
הקישור הועתק
לא צריך תכשיטים, עדיף סבון. אילוסטרציה
מי מסתתר במקלחת? אילוסטרציה | צילום: רויטרס

צעירה המתגוררת באזור התחנה המרכזית בתל אביב הופתעה לגלות היום אורח לא קרוא במקלחת שלה: פורץ שחיפש מים חמים וסבון.

בשעות הבוקר התקשרה האישה, עובדת זרה מאתיופיה, למשטרה ודיווחה כי גבר זר משתמש באמבטיה שלה. ככל הנראה נכנס הפורץ , גם הוא נתין זר מאריתריאה, לבית בקומת הקרקע ברחוב לוינסקי לאחר שהבחין בדלת הפתוחה. רק לאחר מספר דקות, הבחינה המתלוננת באלמוני ופרצה בצעקות.

הפורץ בן ה-34 החל להתלבש במהירות, אך עד שהספיק לעזוב את המקום הגיעו לזירה שוטרי הסיור מיחידת לוינסקי. החשוד התעמת עם אנשי החוק, עד שלבסוף נעצר בגין הסגת גבול ותקיפת שוטר. במהלך היום הוא יובא לבית משפט השלום בתל אביב, שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרו.