נעצר חשוד במעורבות בירי בכניסה למושב תנובות
גבר בשנות ה-30 לחייו מדרום הארץ, נעצר על ידי המשטרה בחשד למעורבות בירי שהביא לפציעתם של 2 בני אדם סמוך לכפר יונה. החשוד הועבר להמשך חקירה במשטרת נתניה

המשטרה עצרה גבר בשנות ה-30 לחייו מאזור הדרום בחשד כי היה מעורב בירי היום בכניסה למושב תנובות. בתקרית נפצעו שני בני אדם באורח קשה וקל. החשוד נעצר בשעות אחר הצהריים בסיוע תחנת עיירות שבדרום הארץ, והוא הועבר להמשך חקירה במשטרת נתניה.
על פי החשד, הגבר היה מעורב בתקרית הירי בשעות הצהריים במהלכם נפצעו שניים לאחר שנורו לעברם יריות מרכב חולף בכביש 57, מצומת בית ליד לכיוון כביש 6. פרמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום העניקו טיפול רפואי לפצועים ופינו אותם לבית החולים לניאדו בנתניה. מחקירה ראשונית של המשטרה עולה החשד כי הרקע לניסיון החיסול הוא סכסוך בין שתי משפחות בערוער על רקע רצח של בן אחת המשפחות.
הרכב היורה נמלט מהזירה, והמשטרה פתחה במצוד אחריו. קב"ט היישוב תנובות סיפר לחדשות 2 באינטרנט כי הרכב החשוד הגיע מכיוון טול כרם ובתוכו ארבעה חמושים שירו לעבר אזרחים שהיו בתחנת הדלק בכניסה ליישוב.
