המצלמה הגנובה תיעדה אונס של ילד
תלונה על פריצה ומצלמה שנגנבה הובילה את השוטרים מאשקלון לזוג הומלסים בשנות ה-40 לחייהם. המצלמה הושבה לבעליה, שנחרדה לגלות על גבי כרטיס הזיכרון של המצלמה תיעוד של בני הזוג מבצעים מעשי סדום בילד בן 11. בעקבות התיעוד נעצרו השניים והוגש נגדם כתב אישום. הוריו של הילד: "חשבנו שהם מלמדים אותו לנגן על גיטרה"
זה התחיל כמו עוד מקרה נפוץ של פריצה, כמו מאות אחרים בהם נתקלים שוטרי תחנת משטרת אשקלון מדי שנה. אשה הגיעה בשבוע שעבר להתלונן על דירתה שנפרצה ומספר מוצרי אלקטרוניקה שנגנבו מביתה, בהם מצלמה דיגיטלית. השוטרים פתחו בחקירה שהובילה אותם לבני זוג הומלסים בשנות ה-40 לחייהם המתגוררים מתחת לגשר בעיר, המצלמה האבודה נמצאה ברשותם והוחזרה אחר כבוד לבעליה.
השוטרים שבו למקום משכנם של בני הזוג ומצאו בחפציהם מחברת בה נהג לתעד הילד את מסכת ההתעללות הקשה שעבר על ידי זוג ההומלסים. על פי החשד, הסיוט נמשך כשמונה חודשים, במהלכם נאנס שוב ושוב במבנים נטושים ברחבי העיר. בנוסף, נחקר החשד כי בני הזוג אילצו אותו לקיים יחסי מין עם אשה נוספת.
הוריו ההמומים של הילד סיפרו למשטרה כי ידעו כי בנם נפגש עם בני הזוג ההומלסים וחשבו שהוא מקבל מהם "שיעורי גיטרה". כתב אישום בגין מעשה סדום ומעשה מגונה בקטין הוגש נגד בני הזוג לבית המשפט המחוזי בבאר שבע.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















