N12
פרסומת

נשפט על שכרות, ונתפס נוהג מסומם

שבוע בלבד לאחר שהורה בית המשפט לפסול את רישיונו בשל נהיגה בשכרות, נעצר שוב תושב המרכז. הפעם נמצאו בגופו שרידי סמים מסוג קוקאין וקנאביס

חדשות 2
חדשות
פורסם:
סוף לנייד בנהיגה? ארכיון
צילום: חדשות 2
הקישור הועתק
סוף לנייד בנהיגה? ארכיון
נהג מסוכן. אילוסטרציה | צילום: חדשות 2

תושב מרכז הארץ בן 41 נעצר אתמול בחשד שנהג תחת השפעת סמים - שבוע בלבד לאחר שנשפט בשל נהיגה בשכרות.

רוצים לקבל עדכונים נוספים? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק

אתמול נעצר החשוד על ידי שוטרי יחידת לה"ב 433 כשהוא נוסע ברמת גן. בדיקת שתן שנערכה לו גילתה בגופו סמים מסוג קוקאין וקנאביס. שעות ספורות לאחר שנחקר על ידי חוקרי אגף התנועה, הוא נעצר עד לתום ההליכים תוך הגשת כתב אישום נגדו. במקביל הוגשה בקשה להארכת הצו לפסילת רישיון הנהיגה שלו.

בשבוע שעבר הורה בין היתר בית המשפט לפסול את רישיון הנהיגה של החשוד לתקופה של 10 חודשים, זאת בעקבות הרשעתו בנהיגה תחת שכרות. לבקשתו, טרם נכנסה הפסילה לתוקף.

"החשוד אף לא נרתע ממאסר על תנאי בר הפעלה שנגזר עליו לתקופה של שישה חודשים והיה מונח כחרב על צווארו", אומרים באגף התנועה ומציינים את מהירות הטיפול בחשוד: "המהלך של ראש אגף התנועה ניצב ברונו שטיין של הכפפת המערכים של בוחני, תובעי ומהנדסי התעבורה מכל הארץ לאגף התנועה היא זו שמביאה לאחידות במדיניות אחת בנושא של טיפול בעבירות תעבורה. קל וחומר שמדובר בעבריינים שמסכנים את הציבור".