בבית החולים "שיבא" בתל השומר מת הבוקר התינוק בן הארבעה חודשים, שנפל על פי החשד קורבן להתעללות מצד הוריו.
גופתו של הפעוט תועבר לנתיחה שלאחר המוות במכון לרפואה משפטית באבו כביר, זאת על מנת לנסות ולדלות פרטים נוספים על נסיבות מותו ועל הפגיעות שהתגלו בגופו שלו ושל אחותו. מצב התינוקת התאומה השתפר והוא מוגדר טוב ויציב, והיא עדיין מאושפזת בבית החולים.
כעת, לאחר שנקבע סופית מותו של התינוק, ייתכן כי ההורים יואשמו בסעיף של הריגה ולא רק בסעיפי תקיפת קטין והתעללות. עם זאת, החקירה במשטרה עדיין לא העלתה ראיות חותכות המצביעות על התעללות מצד ההורים.
ההורים קיוו לנס
מחר ייפגשו בני משפחותיהם של ההורים עם גורמי הרווחה כדי לדון בעתידה של הפעוטה שנותרה בחיים מבין התאומים, המאושפזת עדיין בבית החולים אך מצבה משתפר מיום ליום. "אין טעם להשאיר אותה בבית החולים", אמרו קרובי משפחה והוסיפו: "נושא האפוטרופסות על הילדה לא נידון עד כה. זו החלטה של ההורים ושלהם בלבד".
חקירתם של ההורים נמשכה במהלך סוף השבוע ובני משפחה נוספים נחקרו בפרשה. ההורים ממשיכים לטעון כי לא הפעילו אלימות או כוח כלפי ילדיהם, ומחפשים מקרים דומים שקרו בארץ ובעולם בהם הורים הואשמו בהתעללות, אולם בהמשך התברר כי הילדים סבלו ממחלות נדירות.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















