חדשות מהארץ עכשיו באינטרנט. מיטב כתבי חדשות 2 מדווחים מכל רחבי הארץ על מה שמעניין אתכם

בארץ

בארץ

חדשות
חדשות

פעוט נמצא ללא רוח חיים

שבי שומרון: פעוט בן 4 חודשים איבד את ההכרה בביתו, משפחתו הזעיקה כוח מד"א שלאחר פעולות החייאה ממושכות קבע את מותו. המשטרה חוקרת את נסיבות האסון

חדשות 2 | חדשות 2 | פורסם 11/02/12 08:02 | עודכן 11/02/12 08:28

סופ"ש קטלני: 5 בני אדם נרצחו. ארכיון (צילום: חדשות2)
מאמצי ההחייאה נכשלו. אמבולנס, ארכיון
צילום׃  חדשות2
טרגדיה ביישוב שבי שומרון: תינוק בן ארבעה חודשים איבד את ההכרה בבית מסיבה שעדיין לא ברורה. משפחתו טילפנה למוקד מגן דוד אדום בסמוך לשעה חמש בבוקר, ומהמוקד הוסבר למשפחה כיצד לבצע פעולות החייאה ראשוניות במקביל להזנקת צוות שיצא מייד אל בית המשפחה.

מיקי כפרי, דובר מרחב ירקון של מד"א סיפר לחדשות 2 באינטרנט כי מייד שהגיעו כוחות הרפואה לבית המשפחה הם החלט בפעולות החייאה ממושכות על התינוק אך בסיומן נאלץ רופא מד"א לקבוע את מותו של הפעוט.

סיבת המוות עדיין לא ידועה. צוותים של המשטרה הגיעו למקום והחלו בחקירת נסיבות האסון. ממשטרת מחוז ש"י נמסר לחדשות 2 באינטרנט כי נסיבות האירוע עדיין נבדקות ואין מסקנות בשלב הזה.

רוצים לקבל עדכונים נוספים? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק

תגיות: תינוק   שבי שומרון   מד"א  

חדשות 2

תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן