הסוהר שמצא את דודו טופז ביום ההתאבדות לקה בטראומה
איש השב"ס שהוזעק לתאו של הבדרן באותו בוקר בו שם קץ לחייו, ונאלץ לשחרר את צווארו מכבל החשמל באמצעותו התאבד, לקה בהלם ושוחרר מהשירות. הסוהר בן ה-34 סיפר שהבהלה שאחזה בו ליוותה אותו לילות רבים עד שהתקשה לתפקד. "ניסיתי לקרוע את הכבל עם הידיים אך לא הצלחתי", הוא מספר. "לא האמנתי שלא הצלחתי להציל את חייו"
ג' בן ה-34, נשוי ואב לילדים, עבד בשירות בתי הסוהר עד התאבדותו של טופז. הוא שירת בכלא ניצן, בו שהה הבדרן מיום מעצרו ועד יומו האחרון. אחרי שהוזעק לתאו באותו בוקר באוגוסט 2009, שבו טופז שם קץ לחייו, הוא היה זה שנאלץ לשחרר את הכבל מהקומקום החשמלי אותו כרך הבדרן סביב צווארו לפני שתלה את עצמו.
"האסיר צעק: 'לא יודע מה יש לדודו'"
"הגעתי עם סוהר אחר, וראיתי אותו במקלחת עם כבל מסביב לצווארו. צרחתי לעזרה, ניסיתי לקרוע את הכבל של הקומקום עם הידיים אבל לא הצלחתי", סיפר ג'. "בכיתי, רעדתי. לא האמנתי שאינני מצליח להציל את חייו".
מאז האירוע הוא התקשה להמשיך לתפקד והוא נזקק אף לטיפול תרופתי. מדי יום הוא נוטל לא פחות מ-16 כדורים. לאחרונה הוא אף הוכר כנכה ושוחרר משירות בתי הסוהר, בניסיון לשקם את חייו.







חדשות







= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















