חדשות מהארץ עכשיו באינטרנט. מיטב כתבי חדשות 2 מדווחים מכל רחבי הארץ על מה שמעניין אתכם

בארץ

בארץ

חדשות
חדשות

אחרי התאונה: מעקה בעיקול הקטלני

משפחתה של פלוריס דדון שנהרגה אתמול לאחר שרכבה צנח לתהום בעומק 100 מטרים, טענה כי מעקה בטיחות היה יכול למנוע את מותה. אתמול עיריית חיפה טענה כי אין בכך צורך, אך היום אותה עירייה הציבה מעקה כזה

יוסי מזרחי | חדשות 2 | פורסם 03/02/12 16:26 

לאחר התאונה הקטלנית שאירעה אתמול בחיפה, בה נהרגה פלוריס דדון בת ה-39, שהידרדרה לתהום בעומק 100 מטרים, טענה עיריית חיפה כי אין חובה להציב מעקה בטיחות באותו עיקול כביש.

בעירייה טענו כי מהנדסי בטיחות הם אלו שאומרים היכן להציב מעקות על פי חישוב סיכונים וניתוח תאונות קודמות, אך באורח פלא, יממה אחרי התאונה הציבה אותה עירייה מעקה בטיחות בדיוק באותו עיקול בה הידרדרה המכונית לתהום.

בני משפחתה של דדון ז"ל טענו אתמול בעקבות התאונה, כי הכביש שנסלל לאורך המדרון משופע בעיקולים, שברובם יש מעקה בטיחות וגם גדר סמוך למדרכה להולכי רגל, אך בעיקול המרכזי, היכן שדדון הידרדרה, לא טרחה העירייה להציב מעקה שיכול היה לטענתם להסית את רכבה בחזרה לכביש ולהציל את חייה.

דדון, אחות בבית החולים כרמל בחיפה הייתה אתמול בבוקר בדרך לעבודתה, כשמסיבה שאינה ברורה עדיין סטתה לימין, עלתה על המדרכה, וצנחה היישר לתהום. כבאים ושוטרים שהגיעו לאותה נקודה, חילצו אותה מהמכונית לאחר מאמץ רב, ונאלצו לקבוע את מותה.

דדון הניחה אחריה אלמן ושני יתומים, הגדולה שבהם הייתה אמורה לחגוג בת מצווה בעוד כשבועיים.

מעיריית חיפה נמסר כי בהתאם להנחיית המשטרה החלו היום בהקמת מעקה הבטיחות בכל חלקי הכביש הצמודים לתהום.

רוצים לקבל עדכונים נוספים? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק

תגיות:   

חדשות 2

תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן