אבי התאומים שאושפזו: "מד"א אשם"
אב התאומים שמאושפזים בבית החולים עם חבלות קשות טוען כי מד"א גרם לחבלות. "במהלך ההחייאה נגרמו החבלות בחזה ושטפי הדם סביב ארובות העיניים", סיפר בחקירת המשטרה. המשטרה חוקרת חשד להתעללות מצד ההורים. מצב התינוק קריטי ומצב התינוקת טוב. מחר צפוי פרופ' היס מהמכון לרפואה משפטית להגיש את חוות דעתו
אב התאומים מאשים את מד"א
צילום׃
חדשות 2
"במהלך ההחייאה של אנשי מד"א נגרמו החבלות בחזה ושטפי הדם סביב ארובות העיניים", הדגיש האב בחקירת המשטרה. "הייתי באחד החדרים כאשר שמעתי רעשים מהחדר של הילד". עוד הוסיף כי "נכנסתי לחדר וראיתי שהוא התהפך ולא זז".
מצבו של התינוק המאושפז בבית החולים "ספרא" לילדים במחלקת טיפול נמרץ עדיין קריטי ומצבה של אחותו מוגדר טוב. "לאחר שנחקור את ההורים, בני המשפחה, השכנים והקרובים נוכל לדעת מה באמת קרה בדירת המשפחה ומה גרם לפגיעה הקשה בשני הפעוטות", אמר גורם במשטרה.
מחר צפוי הפרופסור יהודה היס מהמכון לרפואה משפטית באבו כביר להשלים את חוות דעתו ואז הפרקליטות צפויה לגבש החלטה בעניין.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















