N12
פרסומת

תמונות נדירות מחייו של הרב אבוחצירא ז"ל

"הבאבא אלעזר" נודע בקרב מאמיניו כרב מקובל סגפן יחסית ומאוד צנוע. כלי התקשורת החרדים מפרסמים היום תמונות שטרם נראו מחייו של הרב שנרצח בשבוע שעבר. אמש התקיימה עצרת במלאת שבוע לרצח, הרב יונה מצגר: "לו היה לי כוח הייתי מכריז צום לדורות"

חדשות 2
חדשות
פורסם:
הקישור הועתק
N12
הרב אלעזר אבו חצירא ז"ל

שנים רבות שמר המקובל רבי אלעזר אבוחצירא ז"ל, "הבאבא אלעזר" שנרצח בדקירות בבאר שבע בשבוע שעבר, על חשאיות מוחלטת. הוא לא נהג להצטלם ועטה על עצמו שכבות עבות למען הצניעות.

האתר החרדי "כיכר השבת" חשף היום תמונות נדירות מהאלבום המשפחתי של משפחת אבו חצירא, שפורסמו בהרחבה בעיתונות החרדית.

N12
אבו חצירא ובני משפחתו

אמש נערכה "עצרת התעוררות" ליד ביתו של הרב. "לא זכור לי שקם יהודי ורצח אב בישראל. לו היה לי כוח הייתי מכריז צום לדורות, זה מזעזע עולם ומלואו", אמר לפי "כיכר השבת" הרב הראשי לישראל יונה מצגר.

"גדול הדור בשמירת העיניים היה רבי אלעזר", אמר עוד. "ישבתי אצל רבי אלעזר, וזכיתי שהוא יוריד את הכיסוי מעיניו. אני לא יודע במה זכיתי. שבוע שלם אנשים מרגישים שנדקרים בליבם. זה רצח של עם".

N12
תמונות נדירות

מצגר הוסיף, "אנחנו צריכים עדיין להתחזק. ויש עדיין אנשים רוצחים, שמסתובבים. גם עם זקנים. הם שופכים דמים בלשון הרע, בתקשורת".