חדשות מהארץ עכשיו באינטרנט. מיטב כתבי חדשות 2 מדווחים מכל רחבי הארץ על מה שמעניין אתכם

בארץ

בארץ

חדשות
חדשות

ברח מהשוטרים "בגלל הוויאגרה"

נהג שברח מנקודה משטרתית לבדיקה שגרתית בכביש בשפלה, נעצר על ידי השוטרים. אחרי שרדפו אחריו והשיגו אותו, הבינו כי האיש נוהג ללא רישיון כבר 14 שנה. אולם, לשוטרים אמר הנהג: "לקחתי ויאגרה והאדרנלין גרם לי לברוח"

חדשות 2 | חדשות 2 | פורסם 14/11/11 09:58

המחסום המשטרתי לא עצר את הוויאגרה. ארכיון (צילום: דניאל נחמיה, חדשות 2)
בדיקה שגרתית שהפכה למרדף. ארכיון
צילום׃  דניאל נחמיה, חדשות 2
צוות של שוטרי משטרת התנועה הקימו אמש מחסום באזור השפלה, כדי לערוך בידוק שגרתי לנהגים. אחד הנהגים שהתקרב למחסום ניסה להתחמק מבדיקה והחל לברוח מהשוטרים. כשנעצר התברר כי הוא שלול רישיון. לשוטרים אמר: "ברחתי בגלל שלקחתי ויאגרה".

בשעות הערב אמש, בכביש 41 הסמוך לאשדוד, ערכו שוטרי התנועה בידוק לנהגים. כשהגיע הנהג למקום, ניסה להתחמק מהשוטרים. השוטרים לא ויתרו לנהג וסימנו לו לעצור. בתגובה, החל הנהג במנוסה והשוטרים יצאו בעקבותיו.

"זה לא אני, זה הוויאגרה". ארכיון (צילום: חדשות 2)
"זה לא אני, זה הוויאגרה". ארכיון
צילום׃  חדשות 2
כעבור מספר קילומטרים, אותר האיש כשהוא מסתתר עם אורות כבויים מתחת לגשר. בבדיקת רישיונו, התברר כי הוא שלול מאז שנת 1997 ואף נשפט אחרי שנתפס פעמיים נוהג עם רישיון שתוקפו פג. אולם, לנהג הייתה סיבה מקורית ביותר לסיבה מדוע נהג כפי שנהג. "לקחתי ויאגרה", אמר לשוטרים, "והאדרנלין בגוף גרם לי לברוח".

השוטרים לא השתכנעו מהתירוץ. הנהג נעצר ונכלא.

רוצים לקבל עדכונים נוספים? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק 

תגיות: נהיגה   שלילה   משטרה   מחסום   ויאגרה  

חדשות 2

תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן