המהפכה כבר כאן: בכל יום משדר אתר האינטרנט של חדשות 2 שידור רציף ומיוחד של האירועים האקטואליים ממוקדי ההתרחשויות בארץ ובעולם - והכול בשידור חי.
את השידור החי מובילים צוות המגישים של חדשות 2, ובהם אלעד שמחיוף, דפנה ליאל, ליאור פרידמן, גדעון אוקו, לילך סונין, תמי רשף, וגם החזאי דני דויטש והפנים החדשות של הערוץ - טלי מץ.
שידור חי בשיתוף הגולשים בפייסבוק
נוסף על הדגש המרכזי של הערוץ - להביא את החדשות מהארץ ומהעולם בשידור חי, יהוו גם הגולשים חלק אינטגרלי מהשידורים. זאת באמצעות שילוב פעילות חדשות 2 ברשתות החברתיות, כמו הפעילות בקבוצת האוהדים של חדשות 2 בפייסבוק ובטוויטר.
"ערוץ החדשות האינטרנטי יוצר רצף שידורים של חדשות 2 לאורך כל שעות היממה", הדגיש אבי וייס, מנכ"ל חברת החדשות. "בערוץ החדשות ייקחו חלק כתבי ומגישי החברה, ותכניו יעמדו בסטנדרטים העיתונאיים עליהם אנו מקפידים בכל תכני חברת החדשות".
לדברי לירן דן, סמנכ"ל מדיה אינטראקטיבית, ערוץ החדשות מביא בשורה לגולשים: "שידור רציף של אירועי חדשות בשידור חי עם מבזקי חדשות בכל רבע שעה, תוך מעורבות הגולשים בתוכן החדשותי".







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














