ראש השנה הרביעי שגלעד נשליט נמצא בשבי החמאס ובמטה למען שחרור שליט מציינים את זה במספר אירועים: היום תתקיים הפגנה משותפת למען שחרור שליט ואסירי החמאס מעבר שני צידי הגבול.
מאות פעילים למען שליט יגיעו יחד עם בני משפחתו של גלעד אל מעבר קרני, מהעבר השני של הגבול צפויים להשתתף כ-1000 בני משפחה של אסירי חמאס הכלואים בארץ. בהפגנה המשותפת יקראו להחזיר את גלעד ולשחרר את האסירים, תוך קריאה לאפשר לכל אסיר לקיים קשר עם משפחתו.
בכל צד יוכלו המשתתפים לשמוע את הנאומים של הצד השני בעזרת מערכות כריזה חזקות. בהפגנה בצד הישראלי צפויה אף לשיר הזמרת אחינועם ניני בשפה העברית וגם בערבית.
בחמאס חוששים שהחבילה של גלעד נושאת חיישנים
"על פי ההבטחות בשני הצדדים - החבילות יגיעו ליעדן", הסביר מרשק, למרות שגורמים בחמאס הצהירו כי לא יעבירו את החבילה מחשש שהיא נושאת חיישנים שיגלו את מיקומו של שליט. "החבילה הזו עוברת כבר שלושה ימים ברחבי הארץ. אנחנו אחראים אישית שהיא תהיה נקייה והיא אגב אטומה ושקופה".
אמש הפגינו פעילים מול משכן ראש הממשלה בירושלים בעת שזה ארח את חברי הקואליציה להרמת כוסית לכבוד החג המתקרב. מוקדם יותר אתמול נפגש נתניהו עם משפחת שליט לפגישת עדכון, בסיומה אמר נועם שליט שישנם התפתחויות במשא ומתן לשחרור בנו.







חדשות







= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














