חשש לחיי נעדרת באזור הכנרת - היכן שהתגלתה גופת דנה בנט
רכבה של ענת צ'רבינסקי בת ה-29 נמצא ביום ראשון נטוש על שפת הכנרת, כשכל רכושה האישי נמצא בו והמפתחות עדיין במתנע. מאז מתנהלים חיפושים נרחבים אחריה, שעדיין לא העלו דבר. "באופן מצמרר מדובר בדיוק באזור בו נמצאה הנערה דנה בנט", סיפר חבר המשפחה
רכבה של ענת נמצא בחוף חוקוק, סמוך לקיבוץ גינוסר, כשמפתחות הרכב היו במתנע ורכושה האישי מוטל בפנים. בני משפחתה וחבריה של ענת, שניסו כבר מיום שישי ליצור עימה קשר ללא הצלחה, מיהרו להקים צוות חיפושים בניסיון לעלות על עקבותיה.
בסיוע של כוחות משטרה, פרשים, שיטור ימי ומתנדבים רבים נערכו בימים האחרונים חיפושים נרחבים בסביבת הכנרת אחר ענת. עפרי, חבר המשפחה סיפר לחדשות 2 באינטרנט כי ככל שהזמן עובר ככה גדל החשש לחייה.
"באופן מצמרר מדובר בדיוק באזור בו נמצאה הנערה דנה בנט", מספר עפרי ומוסיף, "כל עזרה בין אם במתנדבים או בתרומה תתקבל בברכה תוכל לעזור להמשך החיפושים".
ענת, תושבת חיפה לא נראתה מיום שישי האחרון. גובהה של 1.54 סנטימטרים ועיניה חומות. כל היודע דבר על מקום המצאה מתבקש ליצור קשר בטלפון : 054-5747443 , 052-8365684, במייל help.anat@gmail.com או בדף הפייסבוק.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















