שרי הורוביץ בת ה-32, אחת מ-32 נשותיו של גואל רצון התראיינה אמש לראשונה בתכנית האירוח של אברי גלעד ברשת וחשפה פרטים מהבית הסודי ביותר במדינה. בראיון היא מספרת איך מחליט גואל עם מי הוא מבלה את הלילה: "זה נוצר בצורה ספונטנית", היא מספרת. "לא כל הנשים רוצות אותו כל הזמן, יש ילדים, יש מצבים שעייפים".
לדבריה של הורוביץ, אין קנאה בין הנשים כיוון שגואל אוהב את כולן אותו הדבר, "אחרת זה לא היה מחזיק 11 שנה", היא מספרת בראיון המיוחד.
מגיל 19 היא חיה איתו ומטפלת בילדיו ולא עשתה שום צעד בלי אישור שלו. רק עכשיו היא מתחילה לעכל את מה שקרה. את הימים האחרונים היא מתארת כ"סרט". "למעשה הכרתי אותו הרבה לפני כידיד משפחה. המשיכה שלי אליו התבטאה בזה שנהניתי לשבת לדבר איתו, אם זה תורה, קבלה או סתם דברים של יום יום", היא מספרת.
הורוביץ אומרת גם שהיא לא יכלה לצאת מהבית מתי שהיא רצתה, אך היא יכלה לקנות דברים כרצונה. "היינו כל כך עמוסים בעומס החיים שלנו, בעבודה, עם ילדים, אז לא היה זמן לצאת לקפה עם חברות". שרי מספרת שזו הייתה בחירה שלה. "אני גם שמחה להיות משוחררת ולהתקדם הלאה".
והיא לא היחידה במשפחה הזאת – גם דודה שלה ואחותה הן מנשות גואל והיא מסכימה להגדרה שהיא אישה שחיה בהרמון.
אסור לצחקק או לטרוק דלתות
בשנים האחרונות התגורר רצון עם נשותיו וילדיו במספר בתים בתל אביב ובאזור. הפרשה נחשפה לאחר שבחודש יוני 2009 התקבלה תלונה בלשכת הרווחה על התנהלותו של רצון. המשטרה פתחה בחקירה סמויה והחלה באיסוף ראיות, כאשר אלו מהן שהעזו לעבור על החוקים נקנסו כספית.
מעצרים תחת מעטה של חשאיות
בעקבות המידע פשטו כוחות משטרה גדולים על שני יעדים בהם גרים בני המשפחה. רצון נעצר ו-17 נשים נוספות עוכבו לחקירה, שבסופה נעצרו שתיים מהן. מרבית הנשים עוכבו ברחוב אחימעץ בעיר ואיתן ילדים רבים, 7 מהם צעירים מגיל שלוש.
המעצרים בוצעו תחת מעטה של חשאיות בליווי גורמי רווחה רבים שנועדו למנוע חשש למקרי התאבדות בקרב נשותיו של רצון. "הן במצב של אבל עכשיו", אמר גורם במשרד הרווחה. "חייבים לשמור על הילדים".
עוד בנושא:







חדשות










= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














