הנעדרת מפתח תקווה אותרה בי-ם
ז'ורז'ה חזיזה, בת 56 מפתח תקווה, הסובלת מפיגור שכלי קל נעדרה ב-72 שעות, אך אותרה הערב בריאה ושלמה בירושלים. ז'ורז'ט יצאה מביתה ונעלמו עקבותיה ואיכון המכשיר הסלולרי שלה העיד שהיא בכלל בצפון
חזיזה נעלמה לאחר שירדה מדירתה לכיוון הכניסה לבניין - ומאז נעלמו עקבותיה. הערב, כאמור, הסיפור נגמר טוב.
"הייתה אמורה לאסוף אותה מונית למרכז תעסוקה שהיא עובדת בו", סיפרה לחדשות 2 באינטרנט עליזה, אחותה של ז'ורז'ט, אשר לוקה בפיגור קל, מוקדם יותר היום, כשעוד היה חשש לחייה. "מאותו רגע אנחנו לא יודעים איפה היא".
כשיצאה מביתה לבשה ז'ורז'ט חולצת פסים בהירה ומכנס אדום. מבנה גופה מלא, גובהה כ-158 ס"מ ושיערה קצר אדמדם. היא דוברת ערבית מרוקאית בלבד. "היא מתקשרת בעיקר עם בני המשפחה, ולא עם זרים", הסבירה אחותה.
לאחר שנערכו חיפושים נרחבים באזור פתח תקווה, התקבלו לפתע פניות אזרחים שטענו כי ראו אותה בצפון. לדבריה של עליזה האחות, גם איכון שעשתה המשטרה על הטלפון הסלולרי של ז'ורז'ט הראה שהיא נמצאת באזור הצפון.
"אנחנו רק מתקרבים, ולא ממש נוגעים בה", סיפרה עליזה בכאב. "ככל שהזמן נוקף אני יותר ויותר מפחדת, אולי מישהו יאסוף אותה. ואין לי מה לעשות".







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














