שובר הלבבות, הזמר השרמנטי חוליו איגלסיאס הגיע לביקור בישראל, במהלכו יקיים שתי הופעות. הערב כבר הספיק איגלסיאס לקפוץ לארוחת ערב במסעדה היפנית "יקימונו" שבמלון הילטון בתל-אביב.
רק לפני כחודש הבטיח הזמר לכתבת חדשות 2 רינה מצליח לבוא לבקר בארץ במהלך ראיון מיוחד שקיימה עמו. "הסיבה שאני עדיין במקצוע הזה היא הלהט", אמר איגלסיאס במבטא צרפתי לוהט. "שירה היא הדבר החשוב ביותר בחיי, אין דרך להפסיק את הלמות לבי כל עוד אני על הבמה".
הוא גדל במדריד במשפחה אמידה, ואיש מעולם לא ניבא כי יהיה זמר. הוא למד משפטים כשנפצע בתאונת דרכים קטלנית, שהפכה אותו למשותק. כחלק מהטיפול הפיזיותרפי הגישו לו ליד גיטרה - וכך הוא הפך לזמר.
"יש סיבות רבות שקושרות אותי לישראל"
"אני אוהב מאוד את המדינה שלכם, יש סיבות רבות שקושרות אותי לישראל", הוא אומר בחיוך. הוא מכחיש שיש לו מאהבת סודית אבל מודה שהיו לו לא מעט אהבות בישראל. לגבי האהבות שלו בעולם אמרו עליו פעם שהיו לו 3,000 נשים. הוא מצדו בוחר להשאיר את זה לדמיון הקוראות.







חדשות









= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















