"הסבתא של שקע ותקע" הלכה לעולמה בגיל 94
דווידה קרול, שהייתה מוכרת בשנים האחרונות מתשדירי חברת החשמל וכיכבה בסרט "מבצע סבתא", מתה בבית האבות שבו התגוררה בשנים האחרונות. "היא הייתה אדם מיוחד מאוד. היא אהבה לחיות ותמיד אמרה שיש לה נשמה צעירה בתוך גוף מבוגר", סיפר מכרהּ
"משען" ברמת-אביב היה ב-12 השנים האחרונות ביתה של קרול, לא רק למגורים - אלא גם ליצירה. שמעון סבג, מנהל בית האבות, סיפר לחדשות 2 באינטרנט: "דווידה הייתה אחת השחקניות הוותיקות. היא הדריכה קבוצה של דיירים ודיירות, והעלתה הצגה שנקראה 'חצי הכוס הריקה, חצי הכוס המלאה' - שם היו שזורים קטעים על חייה כאישה מבוגרת, ועל הדברים הטובים יותר והטובים פחות בגיל מתקדם".
סבג סיפר כי קרול "הייתה אדם מיוחד מאוד. היא אהבה לחיות ותמיד אמרה שיש לה נשמה צעירה בתוך גוף מבוגר. מאוד אהבו אותה כאן. עד לפני כחצי שנה-שנה היא עדיין הייתה בעיסוקיה, אבל בחודשים האחרונים מצבה הבריאותי הידרדר ולא אפשר לה יותר לעשות את הדברים האלה".
"סבתא חיה" סיפרה אז כי המחזה שעלה אז בכיכובה היה השלישי במספר שבו השתתפו שחקנים מבית האבות. "ההצגה הראשונה הייתה בפורים, בהצגה השנייה צחקנו על עצמנו, החברים בדיור המוגן. בהצגה הזו אנו צוחקים על היחס שנותנים לנו ופה צוחקים על יחסה של החברה לקשישים". בסיום הריאיון אמרה קרול בחיוך כי כאשר שאלו אותה איזה גיל היא מעדיפה, היא אמרה ש"גיל הזהב הוא גיל זהב אמיתי".







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















