N12
פרסומת

הבמאי יריב הורוביץ הותקף בפסטיבל סרטים בצרפת

בזמן שסרטו "רוק בקסבה" זכה בפרס הסרט הטוב ביותר בפסטיבל סרטים בצרפת, חבורה של נערים ערבים תקפו את במאי הסרט הישראלי, יריב הורוביץ. הוא איבד את הכרתו, טופל במקום ושב מיד לאחר מכן לאזור הפסטיבל. ההערכה היא כי מדובר בתקיפה על רקע לאומני

חדשות 2
חדשות
פורסם:
יריב הורביץ, ארכיון
צילום: Yoni Hamenahem
הקישור הועתק
יריב הורביץ, ארכיון
זכה בפרס - והותקף. הורוביץ | צילום: Yoni Hamenahem

תקיפה אלימה בפסטיבל הסרטים: יריב הורוביץ שביים את הסרט "רוק בקסבה" שמשתתף בימים אלה בפסטיבל סרטים בצרפת, הותקף ע"י חבורת נערים ערבים לאחר שזכה בפרס הסרט הטוב ביותר.

רוצים לקבל עדכונים נוספים? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק

הורוביץ, שמייצג את ישראל עם הסרט שביים בפסטיבל "אוביין" שנערך במדינה האירופית, הותקף מיד לאחר הקרנת סרטו במקום ע"י חבורה של צעירים ערבים. הבמאי איבד את הכרתו, טופל במקום ולאחר שהתאושש מהמהלומות שספג, שב לשטח הפסטיבל במצב טוב.

לאחר התקרית האלימה, שככל הנראה בוצעה על רקע לאומני, זכה סרטו של הורוביץ בפרס המיוחד של חבר השופטים לסרט הטוב ביותר. הזמר והמוזיקאי אסף אמדורסקי זכה אף הוא בפרס על המוזיקה שכתב לסרט.

הסרט "רוק בקסבה", בכיכובם של יון תומרקין, אנחל בונני והנרי דוד, עוקב אחרי סיפורם של חיילים צעירים בעזה של האינתיפאדה הראשונה, שמוצבים על גג משפחה פלסטינית שבנה מעורב ברצח אחד מחבריהם לגדוד.