כמה אתם מוכנים לשלם על מנה?
מנות במחיר תלת ספרתי הן לא מחזה נדיר במסעדות ארצנו. איזו מסעדה מוכרת סטייק ב-220 שקלים והיכן אפשר למצוא בשר מפרה שעברה מסאז'? צפו בדירוג המנות היקרות בישראל
לא כל אחד היה מוכן לשלם סכום תלת ספרתי על מנה אחת במסעדה, אבל למי שכן מוכן, ויכול להרשות לעצמו - לא מעט מסעדות מציעות מנות גורמה בסכומים שלא שווים לכל כיס.
מקום 10
המסעדה: טורקיז, הרצליה
המנה: כתר צלעות טלה וירקות שורש
המחיר לסועד: 172 שקלים
מקום 9
המסעדה: צפרה, תל אביב
המנה: ואגיו סטייק, 100 גרם
המחיר לסועד: 175 שקלים (מינימום הזמנה: 200 גרם)
למה הבשר כל כך יקר? מדובר בפרות שהושקו בבירה ומקבלות מאסז'ים מדי יום. המקור לשיטת הגידול הזו הוא ביפן, אך בצפרה הוא מיובא מאוסטרליה.
מקום 8
המסעדה: רפאל, תל אביב
המנה: סטייק אנטרקוט בחמאה ומח עצם
המחיר: לזוג : 365 שקלים, לסועד: 182.5 שקלים
מקום 7
המסעדה: מסה, תל אביב
המנה: לוקוס קראסט, שום וחמאת עגבניות
המחיר לסועד: 184 שקלים
מקום 6
המסעדה: נאמוס, הרצליה
המנה: קומבינציית "מגש ארוך"
המחיר: 560 שקלים ל-3 אנשים. מחיר לסועד: 186 שקלים
המנה כוללת 5 רולים, 8 סוגי ניגירי ו-4 סוגי סשימי.
מקום 5
המסעדה: ארקדיה, ירושלים
המנה: סטייק פריים ריב עם מח עצם
המחיר לסועד: 190 שקלים
מקום 4
המסעדה: כתית, תל אביב
המנה: פילה לוקוס עם מח עצם
המחיר לסועד: 195 שקלים
מקום 3
המסעדה: הרברט סמואל, תל אביב
המנה: פילה בקר, רוסיני כבד אווז וכמהין
המחיר לסועד: 220 שקלים

מקום 2
המסעדה: קלואליס, רמת גן
המנה: פאייה "סמואל פראה" עם פירות ים
המחיר לסועד: 320 שקלים. לאדם בזוג, או יותר: 295 שקלים
המנה כוללת לובסטר, קוקי סן ז'אק ושאר פירות ים.
מקום ראשון
המסעדה: מול ים, תל אביב
המנה: תריסר אויסטרים ג'לארדו
המחיר לסועד: 360 שקלים
