תמיד, אבל תמיד נשאר לי אורז לבן במקרר. כנראה כי אני חי על אורז ותמיד אפשר להכין ממנו דברים נהדרים, כמו קציצות אורז, אורז אסייתי מטוגן או את "פנקייק" האורז הזה.

  • 4 כוסות אורז לבן מבושל
  • 4 בצלים ירוקים קצוצים
  • חופן עלי בזיליקום קצוצים גס
  • 3 כפות עגבניות מיובשות קצוצות
  • 2 בצלי שאלוט קצוצים
  • 150 גבינת מוצרלה מגורדת
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • כפות שמן זית

>> עוד מתכונים ממה שיש בבית

  1. מערבבים את כל החומרים יחד לתערובת אחידה
  2.  שמים את השמן במחבת רחבה. מניחים במחבת את האורז ומהדקים אל המחבת. מניחים על להבת הכיריים, על חום בינוני-נמוך כעשר דקות עד שהחלק התחתון שחום מעט (מרימים עם מזלג ומציצים)
  3. מגלישים לצלחת משומנת מעט ומעבירים למחבת על הצד השני לאט ובזהירות
  4.  מטגנים עוד 6-7 דקות ומעבירים לצלחת

View this post on Instagram

A post shared by Israel Aharoni (@aharoni)