- 250 מ"ל חלב אורגני
- 250 מ"ל מים
- 35 גרם (½ 3 כפות) קורנפלור
- ¼ כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
לסירופ:
- ¼ כוס סוכר
- 2 כפות מים
- 1 כף מי ורדים
- 2-4 טיפות צבע מאכל אדום
להגשה:
- קוקוס טחון
- גרגרי רימון
- בקערה קטנה מערבבים היטב קורנפלור ומים עד להמסת הקורנפלור
- בסיר בינוני מביאים לרתיחה חלב, מים, סוכר ווניל
- מוסיפים את הקורנפלור המומס לתוך הסיר, ומערבבים
- מנמיכים את האש וממשיכים לערבב עד שהיא מסמיכה היטב
- יוצקים את המלבי לכוסות, מכסים מיד בניילון נצמד, מצננים לטמפרטורת החדר ומכניסים למקרר לקירור של לפחות 4 שעות לפחות
- מכינים את הסירופ: בסיר קטן מביאים לרתיחה סוכר ומים. מורידים מהאש ומוסיפים את מי הוורדים וצבע המאכל. מצננים ושומרים בבקבוק סגור עד להגשה
- הגשה: מוציאים את המלבי מהמקרר, שופכים מעל סירופ ומקשטים בקוקוס ורימונים