רחל ביתי הקטנה הייתה טבעונית תקופת מה, עכשיו היא צמחונית, וממנה למדתי להכין, לראשונה בחיי, גרנולה. מה אומר: היא פשוט נהדרת.

  • 300 גרם משיבולת שועל שופרסל green
  • 300 גרם אגוזים שבורים
  • 100 גרם גרעיני חמניות
  • כפית מלח גס
  • 1/3 כוס או יותר סירופ מייפל Green
  • שליש כוס שמן זית עדין
  • כף קינמון
  • 150 גרם צימוקים

  1. מערבבים הכל למעט הצימוקים, משטחים על תבנית מרופדת נייר אפיה
  2.  אופים 3 שעות ב-110 מעלות, כל חצי שעה-שעה פותחים ומערבבים
  3. בסוף מוסיפים צימוקים ומגישים עם יוגורט שאוהבים

View this post on Instagram

A post shared by Israel Aharoni (@aharoni)