מרק אפונה עם נקניקיות טופומנת פתיחה צמחונית, בריאה ומזינה
| טבע הריפוי
| פורסם 29/07/10 12:25
צילום: Alena Dvorakova, Istock
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 שוטפים את האפונה ומשרים לחצי שעה בהרבה מים. 2. מסננים ושמים בסיר גדול את האפונה המושרית ומכסים בציר. 3 מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות עד שהאפונה מתרככת מאוד. 4 במהלך הבישול בודקים, ואם יש צורך מוסיפים עוד ציר או מים. 5 אם רוצים אפשר בשלב זה למעוך את המרק בבלנדר ידני. 6 מוסיפים שום כתוש, תבלינים ונקניקיות טופו חתוכות. 7 מערבבים ומבשלים עוד כ-10 דקות. |