לביבות של גבינה, סולת וקינמוןבקישוט דובדבנים מתוקים במעט רום |
המצרכים :ללביבות
עוד צריך:
לדובדבנים:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערת המיקסר את כל חומרי הלביבות לתערובת אחידה. מקררים כחצי שעה. >> והנה מתכון מושלם של לביבות גבינה מתוקות 2 בינתיים, מכינים את הדובדבנים: שמים במחבת רחבה את כל החומרים, למעט הדובדבנים. כשהכול רותח מוסיפים את הדובדבנים לבישול של כשלוש דקות. מקררים מעט. 3 צרים מהתערובת קציצות יפות ושטוחות מעט. 4 מחממים חמאה במחבת גדולה, וכשהיא חמה, טובלים את הקציצות בסולת ומטגנים בחמאה החמה כשלוש דקות מכל צד עד שהן מזהיבות. |