1 מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
2ממיסים חמאה בסיר ומוסיפים כף קמח, מטגנים את הקמח כדקה. מוסיפים את החלב והשמנת עם מלח ופלפל קאיין ומביאים לרתיחה. מוסיפים את התרד ומסירים מהאש, מוסיפים את הפרמזן ומערבבים היטב.
3 מקציפים את החלבונים. בכלי נפרד מקציפים מעט את החלמונים ומוסיפים אותם לחלבונים המוקצפים בתנועות קיפול. מוסיפים את תערובת התרד והגבינה ומערבבים בעדינות לקבלת תערובת אחידה.
4 מצפים את התבנית בחמאה ופירורי לחם. מוזגים את התערובת לתוך התבנית ואופים במשך 15 דקות עד שהיא תפוחה וזהובה מעט. מוציאים ומעבירים את התפיחה לצלחת.
5 לרוטב ההולנדייז: בסיר מטגנים את הבצלצלים בחמאה עד להזהבה. מוסיפים יין לבן, פלפל, מלח וטימין ומבשלים על אש קטנה עד שהנוזל מצטמצם.
6 מסננים את הנוזל לתוך כלי, מוסיפים את החלמונים ומקציפים בבאן מארי על אש נמוכה במשך 10 דקות.
7 מחממים את השמן ומוסיפים לתערובת. מסירים מהאש, לאחר מכן חוזרים וממשיכים לערבב בעקביות עד שמתקבל מיונז. מקציפים מלח, פלפל קאיין, מיץ לימון ושמיר קצוץ.
8 בסיר גדול מחממים מים לטמפרטורה של 80 מעלות. מוסיפים מעט חומץ, מערבבים עד לקבלת מערבולת ושוברים פנימה את הביצה. לאחר שתי דקות מוציאים בעדינות בעזרת כף מחוררת. מניחים את הביצה העלומה על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי המים.
9 מברישים את עגבניות השרי עם שמן זית וצורבים אותן באמצעות ברנר.
10 הרכבת המנה: מסדרים את הסלמון המעושן מעל הסופלה ומעליו מניחים את הביצה העלומה. מזלפים מלמעלה את רוטב ההולנדייז. מניחים את העגבניות הצרובות לצד הסופלה ומגישים. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים