1 מערבבים היטב את הקורנפלור במים טוב טוב עד שאין גושים.
מלבי פיסטוק טבעוני | צילום:
ריטה גולדשטיין
2 מחממים בסיר את קרם הקוקוס ומוסיפים את המים עם הקורנפלור. מערבבים במטרפה כל הזמן. מוסיפים את הסוכר (חשוב לא להפסיק לערבב) ומביאים לרתיחה עדינה.
3 מוסיפים את חמאת הפיסטוק וממשיכים לערבב כל הזמן. ממשיכים לבשל כ-10 דקות על אש בינונית וטורפים כל הזמן מכל הכיוונים. התערובת תסמיך בזמן הזה, חשוב לוודא שהיא לא נדבקת לשולי הסיר או לתחתית.
4 כשהתערובת סמיכה מאוד מורידים מהאש ומעבירים ל-6 כלי הגשה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לכמה שעות.
5 לפני ההגשה מוסיפים כפית סירופ על כל מנה, וגם מעט ריבה, תותים טריים ופיסטוקים קצוצים.