1 מערבבים את כל מרכיבי כדורי העוף לתערובת אחידה ומקררים כשעה.
מתכונים לראש השנה
2 מרטיבים את הידיים וצרים מהתערובת כדורי בשר קצת יותר קטנים מכדורי פינג-פונג.
3 מערבבים את שני סוגי השומשום ומפזרים אותם על צלחת שטוחה.
4 טובלים את הכדורים בצלחת השומשום ומגלגלים אותם כך שהם יהיו מצופים לגמרי. מטגנים אותם בשמן עמוק וחם כשלוש-ארבע דקות. מגלגלים אותם תוך כדי הטיגון עד שהשומשום שחום מעט.
5 מערבבים את חומרי הרוטב בקערית.
6 משפדים כל שלושה כדורים על שיפוד במבו ומגישים עם הרוטב לטבילה.
* המתכון באדיבות "שוק&COOK" בקניון CINEMALL בחיפה