1 מצפים את הברבוניות בקמח ומטגנים אותן עד להזהבה.
2 חותכים את האספרגוס לחצאים.
3 מכינים את הפאי: מעבירים את כל המצרכים (למעט החלמונים) למעבד מזון, ומעבדים בפולסים קצרים עד ליצירת פירורי בצק.
4 מוסיפים את החלמונים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
5 מרדדים את הבצק, מנחים אותו על תבנית פאי ומחוררים את תחתית הבצק בעזרת מזלג. מחממים תנור ל-200 מעלות.
6 מכניסים את התבנית לתנור לכ-15 דקות, מוציאים ומצננים קלות.
7 מכינים את הצזיקי: מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים ומניחים בצד.
8 מסדרים מעל הבצק את הברבוניות המטוגנות והאספרגוס.
9 שופכים מעל הברבוניות והאספרגוס את הצזיקי, אופים כ-15 דקות נוספות, ומגישים.
100% מדור לדור: כשאתם נפגשים עם סבא, סבתא, הדודה, או הדוד, הביאו איתכם פנקס קטן, וזכרו לכתוב את כל המתכונים שלהם שיעברו איתכם לשנים שבדרך.
מתכונים: שף ראשי ברק חי חורש, שפים אזורים: יונתן ישראלי, אלעד אהרוני ומור חסון | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה
>> להורדת קופונים לחג לחצו כאן