המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות (לקבלת אפקט מטוגן – צריך לאפות בחום גבוה). 2 מקלפים את תפוחי האדמה, מגררים בפומפייה דקה וסוחטים היטב מנוזלים. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3 מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב. מערבבים, לתבנית, לתנור. זה הכל | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4 מעבירים את התערובת לתבנית שקעים משומנת - כ-2 כפות בכל שקע. 5 אופים כ-30 דקות או עד הזהבה. ** אפשר לרסס בשמן מלמעלה להזהבה יפה יותר. לביבות תפוחי אדמה אפויות | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |