פסטה בחמאת עגבניות

לא צריך לעבוד קשה כדי להפוך עגבניות שרי לרוטב שמלקקים מהצלחת מרוב שהוא טעים - מספיק לצלות אותן בשמן זית וחמאה עם שום. היסטרי כמה שזה טוב. 

>> למתכון: פסטה בחמאת עגבניות ופירורי לחם

עוף, ירקות וקוסקוס

מתכונים טעימים, משביעים ולא מסובכים זה בדיוק מה שאנחנו מחפשים, בטח אם נשארנו בארץ בחגים ולא מגישים לנו בופה לכל ארוחה. המתכון הזה סוגר את כל הפינות האפשריות ומעודד אתכם להשתמש בכל קיצורי הדרך האפשריים: להשתמש בקוסקוס מהיר הכנה ולא להתחיל עכשיו להעמיד קוסקוסייר, ולקחת את הירקות מהמקפיא ולחסוך הליכה לירקן. צ'יק צ'ק ובתוך שעה כבר יש לכם צלחת חמה וטובה על השולחן. מה צריך יותר מזה ליום הראשון של חול המועד סוכות תגידו?

למתכון: שוקי עוף עם אפונה וארטישוק

שוקי עוף עם קוסקוס (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
שוקי עוף עם קוסקוס | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

פולנטה מתירס טרי

מנה צמחונית מפנקת ביותר שלרגע תגרום לכם להרגיש במסעדה ולא בבית. תופסת גם כצהריים, למה לא?

>>למתכון: פולנטה מתירס טרי

פולנטה של תירס טרי עם פטריות צלויות (צילום: דן לב, על השולחן)
צילום: דן לב, על השולחן