אהרוני, חיים כהן, עזרא קדם וארז קומרובסקי הם רק חלק מהשפים שמפנקים אתכם במתכונים וארוחות בmako

יואב בלימן

יואב בלימן ,יליד 1981, החל את דרכו הקולינרית מיד עם תום שירותו הצבאי במסעדת כתית של השף מאיר אדוני בכפר רות. במשך 3 שנים במסעדה שימש בין היתר כקונדיטור ראשי, ומשם עבר לקונדיטוריית הבוטיק מזרין של שף אלון גולדמן למשך שנה. לאחר 4 שנות הכשרה, למידה ואהבה לתחום התמנה לשף במסעדת דיטה. ביוני 2008 יצא לדרך עצמאית והקים את "פרידה קאלו" בתל אביב.