1 הפירה: מבשלים את תפוחי האדמה עד ריכוך (לפחות 40 דקות). מקלפים, מרסקים ומעבירים דרך מסננת. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את שמן הזית ומיץ הלימון. משטחים מחצית מהפירה בתבנית שמתאימה לתנור.
2 הבשר: טוחנים את האנטרקוט יחד עם כל שאר המרכיבים, ולשים כ-5 דקות.
3 מטגנים את הבשר כ-3 דקות, מוציאים מהמחבת ומשטחים על הפירה שבתבנית. מכסים במחצית השנייה של הפירה, מסמנים שתי וערב בעזרת מזלג ואופים ב-180 מעלות כ-40 דקות.
4 10 דקות לפני סיום האפייה מפזרים פירורי לחם מעל, ומחזירים לתנור.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים