המקרה הלא שגרתי התרחש לפני כחמישה חודשים: ד', בת 30 מתל אביב,  הגיעה לאחת המספרות בעיר כדי לעשות גוונים בשיער. הספר, מרח לה על השיער תמהיל של חומרים כימיים וביקש ממנה להמתין שלוש שעות. עבור הטיפול היא שילמה 500 שקל.

"הספר יצא מהמספרה לאחר שעה והשאיר אותי לבד עם כל החומרים על השיער", טענה. לדבריה, כעבור שעתיים היא חשה צריבה חזקה בקרקפת ונחרדה לגלות ששיערה הפך ללבן. 

"הייתי בהלם לגלות שכל השיער שלי הפך ללבן. שלחתי הודעה בטלפון הסלולרי לספר שהשיער שלי לבן, וכשהוא הגיע הוא שטף לי את השיער במשך כמה שעות אבל הוא נשאר לבן עם תופעות קשות שלא היו לי קודם". לדבריה, בתום הטיפול היא סבלה מאדמומיות, גירודים בראש, נפיחות, בצקות, צרבת, נימול ושיער שנשר לה.

כעבור שלושה ימים, מצבה הדרדר והיא הופנתה על ידי רופא משפחה לקבלת טיפול בחדר מיון בבית החולים,שם נזקקה לטיפול רפואי כולל תרופות. 

אחרי שהחלימה החליטה שלא לשתוק והגישה לבית המשפט לתביעות קטנות בתל אביב תביעה נגד הספר, בגין הנזק שגרם לה לשיער ועוגמת הנפש, הכאב והסבל. "כל יום נושרות לי כמויות גדולות של שיער מהראש", ציינה בכתב התביעה, "אני נאלצת לקחת תרופות ולשלם על טיפולים".

בכתב ההגנה טען הספר כי הוא העניק לתובעת טיפול מקצועי ואין קשר בין הנזק שנגרם לשיערה לבין הטיפול שהעניק לה. "בכלל לא נגעתי לה בקרקפת אלא רק בשיער. אין קשר בין הטיפול שלי לנזק שנגרם לה".

השופט יאיר חסדיאל שדן בתביעה ושמע את ראיות הצדדים ציין כי עדותה של האישה אמינה בעיניו, שכן היא מגובה במסמכים רפואיים. השופט ציין, כי עדות הספר הייתה מתחמקת והוא נמנע מלהציג מסמכים הנוגעים לסוגי החומרים שמרח על ראשה של התובעת והעובדה שכנראה השאיר אותה לבד במספרה.

השופט קבע, כי הספר התרשל בעבודתו ישלם לאישה פיצוי של 10,000 שקלים ועוד 1,000 שקלים הוצאות משפט והחזר טיפול בשיערה.