לפי כתב האישום, העניקה התובעת לנאשם עיסוי באחד ממלונות ים המלח, כאשר לפתע פנה אליה והציע לה כסף בתמורה לשירותי מין. "את רוצה 500 שקל? אני מוריד את התחתונים ואתן לך 500 שקל", אמר. בהמשך, מתאר כתב האישום כיצד הגבר מסיר את תחתוניו וממשיך להפציר: "את רוצה 500 שקל, תשתחררי". בשלב זה אמרה המעסה שהיא מפסיקה את הטיפול, והוא נגע בידה ואמר שהוא רק צחק. בהמשך לקח את ידה, הניח אותה על איבר המין שלו, ואמר: "לא הרגשתי פה כלום". המעסה עזבה את החדר.

לאחר שהגישה תלונה במשטרה, פתחה זו בחקירה והוגש כתב אישום. האישום הפלילי הסתיים בעסקת טיעון, במסגרתה הודה הגבר במעשים וקיבל בנוסף לעונש מאסר על תנאי גם תשלום פיצויים למתלוננת על סך 16 אלף שקלים.

האישה פנתה לעורכי הדין קרן ברק ומארק לייזרוביץ' ממשרד עורכי הדין לייזרוביץ'-ברק, שהביאו להכרת המוסד לביטוח לאומי באירוע כתאונת עבודה. הביטוח הלאומי העביר לאישה דמי פגיעה, גמלת נכות מעבודה וקצבה מיוחדת בסך הכולל של כ-2.5 מיליון שקלים.

בנוסף, משרד עורכי הדין הגיש, יחד עם הביטוח הלאומי, גם תביעה אזרחית נגד התוקף. מומחית מתחום הנפש קבעה כי האישה סובלת מפוסט-טראומה, דכאון ואובדנות, וקבעה לה שלושים אחוזי נכות קבועה. בית המשפט פסק על תשלום פיצויים של למעלה מ-720 אלף שקל אותם ישלם הנתבע לאישה ולמוסד לביטוח לאומי.

לדברי עו"ד ברק, פסק הדין מוכיח כי הליך התביעה האזרחי הוא ההליך הנכון עבור נפגעות תקיפה מינית, ואל להן להסתפק רק בפעולה נגד התוקף במישור הפלילי. לדבריה, חשוב שנפגעות תקיפה מינית הסובלות מפוסט טראומה יפנו לייעוץ משפטי על מנת למצות את זכויותיהן גם מול המוסד לביטוח לאומי, שבמקרה זה פיצה את האישה במיליוני שקלים.