View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fran Bushe - My Broken Vagina (@franbushe)

"לא זמינה, הלכתי למחנה סקס! אחזור בעוד ארבעה ימים", את ההודעה הזו סימסה לחברה פראן בוש, סופרת וקומיקאית בת 34 מאנגליה, בבוקר שבו היא החליטה למצוא את האורגזמה שלה, לאחר שנים שלדבריה לא הצליחה לגמור. בוש סבלה מאז ומתמיד מכאבים במהלך סקס, "בכל פעם שניסיתי לקיים יחסי מין הרגשתי כאילו הפות שלי עשויה מקיר לבנים. שכבתי במיטה וחשבתי שהיא שבורה או לא קיימת", סיפרה בראיון ל-The Sun, "אחרי הרבה ניסיונות הצלחתי לחוות חדירה לנרתיק אבל התקשיתי מאוד להגיע לאורגזמה".

בוש ביקרה אצל רופאים במהלך השנים האלה אך נענתה בזלזול. "הם אמרו לי לשתות כוס יין כדי להשתחרר או לעשות יותר סקס. רופא אחד פשוט איחל לי בהצלחה", היא מספרת. לדבריה היא חשה לא בנוח לשוחח על כך גם עם בני זוג, "חלק מהם חשבו שאיבר המין שלהם יכול 'לתקן' אותי", היא נזכרת, "זייפתי הרבה אורגזמות כדי לא לפגוע ברגשות שלהם". לאחר שנים שחיפשה פתרון, היא החליטה לנסוע ל"מחנה סקס".

  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fran Bushe - My Broken Vagina (@franbushe)

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fran Bushe - My Broken Vagina (@franbushe)

 

"היו שם 150 אנשים זרים. המחנה כלל סדנאות שנועדו לחבר אותי מחדש לגוף ול'מיצים' המיניים שלי", היא מספרת, "אנשים רקדו, התחבקו ובגדים עפו בחופשיות. הרגשתי כמו ילדה ביום הראשון ללימודים, שמקווה שהילדים האחרים ירצו אותי. הם אפילו קיוו שהבאתי מצעים משלי, כי קשה להחליף מצעים כל כך מהר". באופן מפתיע, אסור לקיים יחסי מין הכוללים חדירה במחנה, "הסיבה היא שזה רק חלק קטן מהמיניות ובאנו ללמוד על אינטימיות", היא מסבירה.

לאחר שעברה סדנאות חיבוקים, סדנאות לאורגזמה בצוואר הרחם ושיעורים על מין אנרגטי, היא למדה סוף סוף איך לגמור: "הבנתי שלא פעם טיפלתי רק בצרכים של בן זוגי ולא בעצמי. בעבר התמקדתי בחדירה והתעלמתי מכל כך הרבה סוגים אחרים של מגע, גירוי וחוויה", היא מתארת, "הבנתי שאני צריכה להאט את הקצב ולהקשיב לגוף שלי".

לאחר השהות במחנה ניסחה בוש כמה טיפים לסקס טוב: "חומר סיכה טוב יכול להגביר את ההנאה והתחושה. גלי מה את אוהבת - חקרי את גופך באמצעות עיסוי, אוננות ותנועה. בנוסף, חשוב לתקשר עם הפרטנר ולהסביר מה עובד ומה לא", היא מוסיפה, "תחום המיינדפולנס יכול לעזור, אפשר לתרגל זאת באפליקציות כמו Headspace. בהקשר הרפואי, חשוב לבדוק כל כאב, דימום או אי נוחות".