תחמיאי להם על הבית

רוב הסיכויים שהוזמנת אליהם הביתה ולכן אחד הדברים הראשונים שאת יכולה לעשות – זה להחמיא עליו. להתייחס לעיצוב שלו, לתמונות או לגינה אם יש. למה זה חשוב? כי קודם כל, כולנו שמחים לקבל מחמאות תמיד. אבל זה בעיקר יראה ששמת לב לפרטים שחשובים להם, מה שאומר שאת מאוד רוצה שהם יאהבו אותך.

תחלקי איתם משהו שאת יודעת עליהם

אין דבר שיראה להורים יותר אכפתיות, מהעובדה שערכת עליהם תחקיר מקדים ואספת עליהם קצת מידע לפני שבכלל הכרתם. זה עוד יותר חשוב אם גיליתם שיש לכם תחום עניין משותף. זה לא רק יחבר בינכם, אלא גם יספק לכם עוד משהו לדבר עליו.

תבקשי מהם לספר משהו על הבן שלהם/בן הזוג שלך

הורים מאוד אוהבים לדבר על הילדים שלהם ובעיקר על דברים שאפשר להתגאות בהם. כך שאם תבקשי מהם שיספרו עליו משהו (סיפור מצחיק או על הילדות) את גם לומדת על הבן הזוג שלך יותר וגם מאפשרת להם להתגאות ביצירת המופת שלהם. 

פגוש את ההורים (צילום: IMDb)
מחמאות. מחמאות. מחמאות. | צילום: IMDb

תשתפי אותם בסיפור על הבן שלהם

במידה ולא מצאתם מכנה משותף או שמכסת הסיפורים של ההורים נגמרה, את תמיד יכולה לדבר עליו בעצמך. עדיף כמובן לספר עליו משהו שהם יוכלו להתגאות בו או להשתעשע ממנו. את לא תאמיני כמה הם יעריכו אותך וישמחו לשמוע שאת מעריצה את האוצר היקר שלהם.

תבקשי עצה

אנשים תמיד מוחמאים כשמישהו זקוק לעזרה שלהם, בייחוד אם היא מסתמכת על החוכמה וניסיון החיים שלהם. מכיוון שזה שלב מוקדם מדי לשיחת נפש עמוקה, את תמיד יכולה להתייעץ עם ההורים על החלטה כלשהי או התלבטות. זה משדר אמון. וזה הרי הבסיס לכל מערכת יחסים, לא?

תציעי לעזור

זה נכון שאורחים לא אמורים לקום מהכיסא ופשוט לאכול בנחת. אבל כשאת על תקן בת הזוג החדשה, זה הכל עניין של הצהרת כוונות. לכן, אנחנו ממליצות לך להציע לסדר את השולחן או לפנות את הכלים. לא כי את אישה, אלא כי זה מראה המון התחשבות והערכה למי שעמל וטרח בשבילך. ואת מאוד רוצה שיחשבו שאת אדם מתחשב. 

תחזירי להם בשאלות

ברור לנו שאת הולכת לעמוד תחת מטח שאלות נוקבות, הרי כל אמא היסטרית רוצה לוודא שהיא מפקירה את גורל בנה האהוב בידיים טובות. אך אם התחקור הגיע לשלב השתיקה המביכה, את תמיד יכולה להפנות את אותן השאלות להורים בחזרה. גם השיחה תמשיך לזרום וגם תפגיני עניין בהם.