מגזין סוף השבוע
מגזין סוף השבוע

שרונה שלו: ראיון עם ירון קסטנבוים

זה כבר שלוש שנים שירון קסטנבוים, השף הכי מוכשר שהמחשבות על מסעדה הן ממנו והלאה, שוקד על התכנון של שרונה מרקט - שוק מקורה שישתרע לאורך 200 מטר ויכלול יותר מ-100 דוכנים, מכל קצוות הקשת הקולינרית. אחרי שגייס את עלי קראוון מצד אחד ואת פושון מהצד השני, הוא מכניס גם אותנו לפרויקט האוכל הכי גדול ומסקרן בארץ

ריטה גולדשטיין | מגזין mako | פורסם 25/12/14 11:36 
ירון קסטנבוים  (צילום: נמרוד סונדרס, אוכל טוב)
"מעדיף מטר וחצי גלים על פני מרצדס". ירון קסטנבוים | צילום: נמרוד סונדרס, אוכל טוב