מגזין סוף השבוע
מגזין סוף השבוע

"המזנון זאת ההמצאה הגדולה ביותר מאז מקדונלד'ס"

אייל שני והמזנון שלו לא עוצרים - אחרי שחוללו את מהפכת הפיתות בתל אביב, עכשיו הם מגיעים לטפטף טחינה גם על המדרכות העתיקות של וינה המנומנמת. שני טעם שם שניצל מחריד ושטרודל מהגיהנום, אבל דווקא הם שחררו ממנו שוב את הפרא והולידו אותו מחדש. את הבשורה הוא מביא איתו לווינה בדמות עץ ברוקולי פאלי שאוחזים ביד

ריטה גולדשטיין | מגזין mako | פורסם 01/12/15 15:42 
מאה הדברים הטובים בישראל - המזנון  (צילום: נמרוד סונדרס)
לקחת חומרי גלם וידע של מסעדה אמיתית, ולהגיש בפיתה. הסוד מאחורי המזנון | צילום: נמרוד סונדרס