בדיעבד, מאוד קל להבדיל בין טוב ורע. דוגמה טובה להנחה הזו היא סדרת הטלוויזיה "הפמליה", הקומדיה המגניבה של HBO שעלתה למסך לפני כ-16 שנה. הסדרה, שנכתבה בהשראת סיפורו האמיתי של מארק וולברג וחבריו, עקבה אחרי וינסנט צ'ייס, כוכב הוליוודי בנסיקה, ופמליית חבריו, המלווים אותו לכל אשר ילך (חוץ מכשהוא מוצא מעריצה שרופה שמעוניינת לבלות איתו לבד - ואז הוא זוכה מהם לפרטיות). היא שודרה למשך שמונה עונות וזכתה לשבחים רבים בזמן אמת, ורבים מאיתנו נהנינו ממנה מאוד וערכנו מולה מרתוני צפייה מענגים.

אבל כמו הרבה סדרות שיצאו הרבה לפני המודעות החברתית, רק אחרי שנגמרה הסדרה חלחלה ההבנה: היא כנראה מאוד שוביניסטית, או כמו שגולשת טוויטר אחת כינתה אותה, "מכתב אהבה בן שמונה עונות של HBO לגבריות רעילה". כעת, אחרי שהמוניטין שלה הופך מפוקפק יותר ויותר בחיים שאחרי metoo#, יוצר הסדרה, דאג אלין, יוצא להגנתה.

בריאיון למגזין Yahoo Entertainment, אמר אלין כי "זאת הייתה תכנית על חברות, נאמנות ומשפחה", והוסיף כי הסדרה הייתה, בעיניו, "מאוד ריאליסטית". "אני לא חושב שזאת הייתה חגיגת גברים וולגרית כמו שאנשים מנסים לצייר אותה עכשיו. לא צריך להסתכל על דמות בטלוויזיה כאילו היא השתקפות של מי שכתב או גילם אותה", והוסיף, עקיצה לרשת HBO, שמקדמים סדרות דגל שלהם כמו "הסופרנוס" על חשבון "הפמליה": "אף אחד לא אומר על 'הסופרנוס', בה רצחו אנשים, שאולי צריך לראות שוב אם זה בסדר להראות בטלוויזיה שרוצחים אנשים".

"הפמליה", כאמור, התרחשה באחורי הקלעים של התעשייה ההוליוודית, והציגה התנהגויות שכיום נראות די מטרידות; ארי גולד, סוכן העל היהודי של וינס, מואשם בעונה השביעית בהטרדה מינית אחרי ששאל את אחת מעוזרותיו אם היא החתימה לקוח "עם עט או עם הזין שלו". יש לציין שארי היה לאחת הדמויות הפופולריות מהסדרה, והשחקן שמגלם אותו, ג'רמי פיבן, זכה על תפקידו בסדרה בשלושה פרסי אמי - קצת לפני שגם הוא, כמו האיש ששיחק, הואשם בהטרדה מינית. 

בהתייחסו לאווירה בהוליווד שרוחשת סביב ה-metoo#, מהפכה שלמעשה התחילה בעקבות חשיפת התנהגותו של המפיק הארווי וויינסטין כלפי נשים צעירות שסרו למרותו, אומר אלין: "צריך לתת את הדין (על הטרדות מיניות - ז.א), ויש לגשת לעוולות חברתיות בצורה מסוימת, ואני מקווה שנגיע לשם. אבל יש גם מקום לאפשר לאנשים ליצור את האמנות שלהם בלי שהם יישפטו בצורה כל כך קשה".