המרכיבים:

לקרם צנובר מוקצף:
250 גרם שמנת
150 גרם מחית צנובר טהור
כפית מחית וניל טהור
150 גרם שוקולד מקורמל
3 גרם אבקת ג'לטין מושרה ב-15 גרם מים
350 גרם שמנת (להקצפה)

לגנאש ליים, בזיליקום וצנובר:
כפית מחית וניל
20 גרם מחית צנובר
100 גרם שמנת מתוקה
100 גרם מיץ מ-2 לימונים או ליים
80 גרם שוקולד מקורמל
2 גרם ג'לטין מושרה ב-10 גרם מים
5 עלי בזיליקום טרי (גדולים)
קליפה מגורדת מ-2 לימונים 

לקראנץ' צנובר:
100 גרם שוקולד מקורמל
120 גרם צנובר קלוי
קליפה מגורדת מ-2 לימונים 

אופן ההכנה:

קרם צנובר:

מחממים 250 גרם שמנת עם המחיות. יוצקים על השוקולד, מוסיפים ג'לטין, מערבבים לאחידות ומסננים. מקציפים שמנת ומקפלים פנימה.

גנאש ליים:

מביאים לסף רתיחה את המחיות, הנוזלים, הגרידה והבזיליקום. יוצקים על השוקולד, מוסיפים את הג'לטין, מערבבים ומסננים. יוצקים לתבנית אינסרט ומקפיאים להמשך שימוש.

קראנץ' צנובר:

ממיסים את השוקולד, משלבים פנימה את כל המרכיבים, משטחים ומקררים להמשך עבודה

ההרכבה:

מסדרים את כל שכבות הקינוח זו על זו בתוך תבנית בצורה הרצויה. מקפיאים, מחלצים צובעים בצבעי מאכל מוזהבים לפי הרצון או הצורך.