1. מה הקינוח הראשון שהכנת אי פעם? "פאי תותים וקרם פטיסייר, לא פחות. זה נגמר בבכי".
  2. איזה קינוח שהומצא עד היום נחשב בעינייך לקינוח המושלם בעולם? "עוגת שוקולד חמה עם רוטב שוקולד וגלידת וניל. נדוש ולא ממש מתוחכם אבל אני לא מכירה מישהו שיכול לסרב לזה".
  3. מה הקינוח הכי הזוי שנתקלת בו? "זה יהיה בתכנית אז אני לא מגלה יותר מדי, אני רק אומר שהמרכיב העיקרי הוא קליפות של קלחי תירס ששרפו בתנור. נשבעת".
  4. מה יגרום לך לוותר על טעימת קינוח? "תגידו, השתגעתם?".
  5. שוקולד חלב, לבן או מריר? "כולם היו בניי".

  6. מה הביקורת הכי קשה שקיבלת ואת לעולם לא תשכחי? "פעם ביקורות על המשקל שלי היו ממש מעליבות אותי, היום אני כל כך שלמה עם עצמי שלא משנה מה יגידו - זה לא מזיז לי".
  7. מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך כשהכנת קינוח? "אני די קלאמזית, כבר לא סופרת את כמות העוגות שהתהפכו לי בדרך לאוטו. השבוע עבדתי שעות על קישוטי שוקולד מוברשים בזהב ואחרי שהכל היה מוכן, גיליתי שהשתמשתי בצבע לא אכיל. הכל הלך לפח והתחלתי מחדש".
  8. מה החשיבות של מראה הקינוח בעינייך, מה זה אומר לך עליו ועל מי שהכין אותו? "נועזות הטעמים, שילובי הצבעים על הצלחת, מקוריות העיצוב ואפילו כמות האלמנטים בקינוח - מסגירים המון. הראה לי את הקינוח שלך אומר לך מי אתה". 
    השופטים של הקינוח המושלם (צילום: מתוך "הקינוח המושלם", קשת12)
    "לפעמים זה מצליח ולפעמים לא, אבל ככה תמצאו סגנון ייחודי" | צילום: מתוך "הקינוח המושלם", קשת12
  9. מה את מחפשת בקינוח כדי שיוכתר העונה כקינוח המושלם? "הקינוח המושלם צריך לגרום לי להישרף מקנאה שלא חשבתי עליו בעצמי".
  10. מה העצה הכי טובה שלך לקונדיטורים צעירים? "תנסו לתת לכל קינוח שאתם מכינים את הטאץ' האישי שלכם. לפעמים זה יצליח ולפעמים לא, אבל ככה תמצאו סגנון ייחודי שיעזור לכם להתבלט ולהצטיין".