mako
פרסומת

המוח רץ: המלך מקבל ליפ דאב

הסטודנטים של מכללת ספיר מצאו זמן לשכב על הגב, להתהפך על הבטן ולצלם קליפ ליפ דאב מושקע לשיר "נכון להיום" של זוהר ארגוב. "ניצלנו את ההזדמנות לעשות מחווה לאחד הזמרים הגדולים", הם מספרים, ורוצים שתעשו להם "לייק". צפו בקליפ

גל כהן
כוכב נולד
פורסם:
הקישור הועתק

הליפ דאב הגיע גם אל מכללת ספיר, שם החליטו הסטודנטים של המחלקה לתרבות, יצירה והפקה לבחור בשיר "נכון להיום" של זוהר ארגוב. "החלטנו לבחור בשיר שהוא לא פופ אמריקאי כמו רוב הליפ-דאבים" הם מסבירים, "דווקא התחרות שלכם היא הזדמנות טובה להציג בחירה בשיר שונה ולעשות מחווה לזוהר ארגוב, אחד הזמרים הגדולים שידעה המוזיקה הישראלית". הליפ דאב צולם ברחבי המכללה, ומלבד הסטודנטים משתתפים בו גם שני נחשים מוזיקליים במיוחד.

חושבים שאתם יכולים לעשות את זה יותר טוב? אז יאללה, תארגנו את החברים, צלמו קליפ ליפ דאב והעלו אותו למתחם. שימו לב! קליפים שהם לא ליפ דאב כמו קליפים ערוכים או קליפים ללא תנועת מצלמה לא יוכלו להשתתף בתחרות.

איך זוכים?

מעלים את הסרטון שלכם לאתר ודואגים לקבל הכי הרבה "לייקים" בעמוד הסרטון שלכם (נמצא מעל לפלייר). חמשת הסרטונים שיקבלו הכי הרבה "לייקים" יעלו לשיפוט אצל שופטי כוכב נולד.

מה זה קליפ ליפ דאב?

זה קליפ בו רואים את המשתתפים מדובבים עם השפתיים שיר מפורסם שנשמע ברקע. הקליפ מצולם בשוט אחד כשהמצלמה משוטטת באתר הצילום והמשתתפים נכנסים לפריים ומדובבים את המשפט שלהם. לרב, כל משתתף מדובב מספר שניות וממשיך הלאה.

יש לכם שאלות? שלחו לנו מייל lipdub