סלט שורשים

מה צריך:

  • 1 שורש סלרי - קלוף וחתוך לרבעים
  • 2 שורש פטרוזיליה - קלופים
  • 100 גרם דלעת - קלופה
  • 2 זוקיני - שטופים
  • ½ בצל סגול
  • ½ כוס קצח

איך מתבלים:

  • 2 כפיות חרדל (רצוי אורגני)
  • 2 כפיות דבש
  • ¼ כוס שמן זית
  • 1 כפית שמן שומשום קלוי
  • מיץ  מחצי לימון סחוט
  • ¼ כוס מים
  • 1 כפית מלח ים אטנלנטי
  • ½ כפית פלפל שחור

 למתכונים נוספים- עקבו אחרי עמוד הפייסבוק של "חשבון משותף">> 

איך מכינים:

להניח את הירקות במעבד המזון עם להב הפלדה.

לעבד בפולסים קצרים עד לקבלת מרקם קצוץ דק.

להוציא את הירקות ולהעביר לקערת הגשה לסלט.

לערבב את מרכיבי הרוטב ולשפוך מעל.

אפשר לתת לסלט לעמוד שעתיים מושרה לפני ההגשה.

בתאבון

עוד ב"חשבון משותף":

 "חשבון משותף"- א'-ג', 15:45