מחוץ למטבח:

מיכל: מאפרת ומעצבת שיער לכלות והפקות טלוויזיה.

אמיר: בעבר מדריך טיולים, היום בעלים של מסעדת "אספטה - איטלקייה בשכונה"

באינסטגרם: michalfussman | amirhirosh

בפייסבוק: Michal Fussman|  Amir Hirosh

>> אפשר חשבון? כל מה שקרה במסעדה של אמיר ומיכל ב"MKR המטבח המנצח"

איזה מאכל לא תסכימו לטעום בחיים?

מיכל: חרקים

אמיר: ג'לי פחות עושה לי את זה וגם גפילטע פיש

מה הפדיחה הכי גדולה שהייתה לכם כשאירחתם אנשים בבית?

מיכל: הכנתי סופלה שוקולד לארוחה של 15 אנשים וכשהוצאתי את התבנית מהתנור היא עפה לי מהיד והכל התרסק על הרצפה.

אמיר: בתחילת דרכי בעולם הפיצות והאיטלקיות אירחנו בבית לארוחת פיצות וניסיתי להרשים בפתיחת הבצק. העפתי אותו באוויר והוא נחת ישירות על המדפים במטבח. זה לא קרה יותר מעולם.

באיזו מסעדה הייתם רוצים להיות שפים לכמה ימים?

הגשמנו את החלום שלנו להיות טבחים אצלנו במסעדה הקטנה שלנו.

איזה שף הוא מודל לחיקוי עבורכם?

מיכל: רותי היא לגמרי מודל והשראה עבורנו. אחת כזו שחולשת על אימפריה של 750 עובדים אבל עדיין זוכרת כל פרט ופרט, מקדישה תשומת לב לכל עובד ועובד ומנהלת הכל ברמת גימור נהדרת.

אמיר: ג׳יימי אוליבר – מהיר, קליל, לא מתאמץ והכי חשוב - טעים.

מתי בכיתם בפעם האחרונה?

מיכל: אני בכיינית. מתי לא?

אמיר: כשמיכל דיברה על הטיפולים אצל סוני וענת בשולחן.

מה הייתם משנים בעצמכם?

מיכל: הייתי רוצה פחות לקחת ללב. פחות להתרגש מכל פיפס.

אמיר: הייתי שמח לישון יותר ובשביל זה אני צריך ללמוד לשחרר קצת, לדעת להנות גם מהשקט וחוסר העשייה לפעמים.

טיפ אחרון לקוראים, מה הדבר הכי חשוב שצריך לדעת כשמארחים?

מיכל: להנות. פשוט להנות. אוכל ואירוח עושים באהבה, צריך לרצות לעשות את זה ולהנות מזה. אם זה נעשה מתוך הכרח זה מורגש לכל אורך החוויה.

אמיר: ואם אתם כבר עושים את זה באהבה והנאה, אל תשכחו להכין רשימות מסודרות – לקניות, לסדר עבודה, לזמנים. ככל שתתכננו את הדברים בצורה מסודרת כך יהיה לכם קל יותר להעביר את הערב בנעימים.

MKR המטבח המנצח: תכנית הבישול הקשה בעולם מגיעה לישראל, משודרת בקשת, ערוץ 12