אין תמונה
טראפלס
מצרכים:

250 גרם שוקולד חלב

250 גרם שוקולד מריר

500 מ"ל שמנת מתוקה

2 פקק ליקר קונטרו

1 פקק תמצית רום/וניל

סוכר לפי הצורך

50 גרם חמאה

4 כפות בנפייבר

הציפוי
1 כוס ברס(אגוזי לוז בקרמל)

1 כוס סוכר גבישי/קוקוס

אופן ההכנה:

1. בקערת זכוכית מניחים את השמנת. מוסיפים את שוקולד, רום, הליקר והחמאה, מכניסים למיקרו לכ-4 דקות ומערבבים בעזרת מטרפה. טועמים ולהוסיף בנפייבר, וסוכר לפי הצורך .

2. מערבבים עד להמסת השוקולד לחלוטין

3. מעבירים לפיירקס שמרופד בניילון ניצמד ומצננים למשך 2-4 שעות.

4. מוציאים מהמקרר, חותכים בעזרת סכין (מחוממת בכוס עם מים חמים) לריבועים קטנים ויוצרים כדורים קטנים.

5. מגלגלים בציפוי הרצוי מקררים ומגישים.