אתם בחו"ל. כבר חרשתם על העיר, מיציתם את האטרקציות, סיימתם לקנות את כל המתנות לכל הקרובים – הגיע הזמן להתפנות לדברים החשובים באמת, ולאכול כמו שצריך. עזבו את מסעדות התיירים עם התפריטים באנגלית ונסו להגיע אל המטעמים המקומיים המקוריים, אלה שלא תמצאו בשום מקום אחר בעולם. אספנו לכם רשימה מצולמת שתעשה לכם תיאבון: כל מדינה והמאכל האופייני לה.
איטליה: אורקייטה ראפה, פסטה בצורת אוזניים קטנות עם ירק ממשפחת הברוקולי.
המזרח הרחוק ודרום מזרח אסיה: כיסונים מסוגים שונים - דים סאם בסין, גיוזה ביפן וסמוסה מטוגנת בהודו.
יוון: פסטיצ'ו, פשטידת בשר טחון מתובל במעט קינמון עם שכבת מקרוני ורוטב בשמל.
אירלנד: שפרד'ס פאי, פשטידת בשר עם ציפוי תפוחי אדמה.
גרמניה: וייסוורסט, נקניקייה לבנה קטנה ושמנמנה המתובלת בפלפל אנגלי בתוך לחמנייה קטנה.
צרפת: קרפים דקיקים מקופלים לארבע במילוי מתוק או מלוח.
הולנד: פופרטייס, פנקייקים קטנטנים עם חמאה מומסת ועם אבקת סוכר.
ספרד: חמון ביוטה בעל גוון אדום עמוק וטעם עז, כטאפאס או בלחמנייה.
ארצות הברית: עוגת קינמון חמה עם רוטב וניל.
הכתבה באדיבות מגזין דרך האוכל
לבחירת מגזין במתנה לחץ כאן